FőoldalTörténeti áttekintésGalériaKapcsolat
 
 
 

Egy kis történeti áttekintés

A Rolls-Royce mindig is a kiváltságosok autója volt. 107 éves múltjával és a tökéletes minőségével kivívta az előkelőségek és gazdagok figyelmét. A valaha legyártott Rolls-Royce-ok 65%-a még ma is fut kiváló minőségüknek köszönhetően. A Rolls-Royce Silver Shadow típust 1965 és 1980 közt gyártották, összesen 38000 darabot. Ez volt a legnagyobb darabszámban gyártott típus. Hossza 5,17 méter szélessége 1,8 méter. Tömege 2,2 tonna. A gépkocsi több karosszéria eleme alumíniumból készült (motorháztető, ajtók, csomagtér fedél).

Az általunk kínált autó egy 1975-ben gyártott Rolls Royce Silver Shadow. Az akkori ára egy londoni belvárosi luxuslakás árával egyezett meg. Az autó gyártása óta Angliában állt szolgálatban, egy arisztokrata családnál. Az első 34 évben, ha a dokumentumoknak hinni lehet, 56 000 mérföldet tett meg. 2010-ben egy árverésen sikerült megvásárolni. Az eltelt 36 évben a karosszéria egy kicsit korrodálódott, a bőrkárpit repedezett, a faburkolat lakkot és színét vesztette. De a motor és a váltó kifogástalan állapotban maradt. Ezt fél év alatt, kb. 2000 munkaórával sikerült a mai, gyönyörű állapotára restaurálni.

2012 tavaszára egy hófehér Rolls-Royce Silver Shadow-t állítunk szolgálatba. Az autó már megvan a képgaléria alsó sorában látható állapotban.

 

Partnereink:

       
 

  www.lakatosdekor.hu
       
    www.bodydesign.hu
       
    www.carpitos.hu
       
    www.lsystem.hu
       

 

 
© 2011 - L-System Kft. - web: Mágori Computers